Cantina Socială „Sfântul Ioan cel Milostiv” din cadrul Parohiei „Sfânta Treime” Cluj-Napoca

oct. 12, 2023 | Actualitate

Parohia Ortodoxă „Sfânta Treime” Cluj-Napoca prin proiectul Cantina Socială „Sfântul Ioan cel Milostiv” oferă în fiecare zi de joi masa de prânz pentru aproximativ 50 de persoane din cadrul Centrului Social de Urgentă din Cluj-Napoca.

Preotul paroh Cristian Baciu:

„Multumim binefăcătorilor și susținătorilor implicati in acest proiect social, pe care îl desfasuram de aproape zece ani.”

Cantina Socială „Sfântul Ioan cel Milostiv” a primit Licența de funcționare din partea Ministerului Muncii și Justiției Sociale și s-a deschis începând cu data de 1 octombrie 2019. Scopul cantinei este acela de a oferi hrană nevoiașilor, dar și de a răspunde și altor solicitări ale comunității. Beneficiarii sunt persoane care nu își pot asigura hrana zilnică din resurse proprii.

Cantina oferă masa de prânz de luni până vineri pentru 25 de persoane și are 4 angajați: asistent social, bucătar, administrator și îngrijitor, coordonați de către preotul paroh. În fiecare zi de joi asigurăm masa de prânz pentru cele 50 de persoane din cadrul Centrului social de urgență al Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Ultimele articole