Un nou proiect educativ desfășurat sub egida Parohiei Ortodoxe „Sfânta Treime” din Cluj-Napoca

sept. 22, 2023 | Actualitate

Parohia Ortodoxă „Sfânta Treime” din Cluj-Napoca desfășoară, în această perioadă, înscrieri într-un nou proiect educativ intitulat „Activități pentru copiii din învățământul primar, gimnazial și liceal”.

Pe parcursul anului școlar 2023-2024, tinerii înscriși în acest proiect vor beneficia de diferite activități educative specifice categoriei lor de vârstă. Între acestea se numără: pregătirea temelor; meditații școlare la diverse discipline precum limba și literatura română, matematică, limba engleză, limba germană; ateliere de creativitate la care participanții se vor bucura de lectură, pictură, desen, chitară și lucru manual; activități pentru dezvoltarea socio-emoțională precum autocunoaștere, deprinderea abilităților de viață și educație pentru sănătate.

Înscrierile se fac până în data de 7 octombrie 2023 la numărul de telefon 0723690203, în intervalul orar 8:00 – 16:00. De asemenea, înscrierile se mai pot face direct la sediul parohiei, pe strada Bisericii Ortodoxe, numărul 10, sau la adresa de e-mail: sacsfantatreime@gmail.com.

Informații despre proiectele filantropice, sociale, educative și culturale, cât și despre istoricul celei mai vechi parohii din municipiul Cluj-Napoca se pot consulta la adresa: https://bisericasfantatreimecluj.ro.

Autor: Dragoș Stroian. Radio Renașterea

Ultimele articole